1 januari 2024.

Als dit boekje in de bus valt, zinderen de feestdagen nog na. Hopelijk is er tijd gevonden voor wat reflectie en volop genieten van de tijd met familie en/of vrienden.

De 1e helft van het seizoen zit er alweer op, alhoewel ik het gevoel heb dat het nog maar net is begonnen. De tijd vliegt als je je amuseert. En natuurlijk zijn er ploegen die boven de eigen verwachting presteren en zijn er die daar net onder blijven. Maar het is de inzet, het enthousiasme en het plezier dat telt, de resultaten volgen dan wel. Iedereen wil natuurlijk winnen, dat is eigen aan elke sport.  

Grivok leeft, Grivok groeit, maar om dat te kunnen blijven doen, rekenen we echt op jullie steun en dan ook eenieders steun. Dit is en blijft mijn dada.

Fundraisingactiviteiten zijn levensnoodzakelijk voor de werking van onze club (lidgelden dekken maar 1/3e van onze werkingskosten). Wij rekenen er dan ook op dat alle spelers, ouders van spelers, vrienden en sympathisanten massaal en liefst zonder uitzondering, meedoen aan onze fundraisingactiviteiten. Wij hebben het echt nodig.

En niet alleen de activiteiten zijn belangrijk. Ook voor de werking van de club kunnen we nog steeds vrijwilligers en helpende handjes gebruiken.

Bedankt ook aan alle vrijwilligers en trainers om Grivok naar best vermogen te laten draaien.

Last but not least, wil ik iedereen een “formidabilikatadrastisch” 2024 toewensen, op persoonlijk, professioneel en sportief vlak.

 

Tot binnenkort.

Sportieve groeten,

Eddy

Voorzitter

eddy@grivok.be

0474 / 919 232