Aanstaande ZONDAG 5 februari spelen onze DAMES 1 voor de Beker van Vlaams-Brabant. Ze nemen het op tegen Lubbeek, straffe ploeg die momenteel aan de leiding staat in de reeks. DUS...SUPPORTERS OP POST om te ROEPEN! ALLEN DAARHEEN (Sporthal Prinsenbos - Grimbergen) en breng de TOETERS mee! 

Alle leden en sponsors krijgen 't Grivokboekje in de brievenbus.
Maar ook alle Grivoksympathisanten kunnen hier onze info volgen!
Klik snel hierop!

Het college van burgemeester en schepen heeft beslist om de temperatuur in de sporthallen te verlagen. Dit gaat in vanaf 12 december 2022.

Concreet betekent dit dat we de temperatuur in de kleedkamers begrenzen op 20 °C. In de sporthal leggen we de temperatuur vast op 16 °C. Aan de temperatuur van het douchewater wordt niet geraakt.

Kijk snel naar de traininguren (klik hier) en neem contact met onze Jeugdcoödinator (gegevens onderaan op deze webpagina).

Onze voorzitter zag dat de startdag goed was, en nodigt uit om massaal de oude tradities verder te zetten na een donkere Covid periode.

Nu al geven we de data mee voor onze STAGE in de Paasvakantie. Voorlopig richten we ons naar de spelers en speelster van U9-U11-U13

"Samen zorgen we voor een veilig volleybalklimaat!" Dat is niet alleen de slagzin, maar ook de missie van de integriteitswerking van Volley Vlaanderen, dewelke Grivok ondersteunt. Hanne, Joeri en Kristof staan klaar om jullie te ondersteunen. Alles over de integriteitswerking van Volley Vlaanderen lees je via www.volleyvlaanderen.be/integriteit maar ook in onze club kan je hierover praten via je trainer die je verder kan helpen.

Neen, dit is geen vroege (of late) aprilgrap. Als je regelmatig on-line aankopen doet, moet je dit voortaan ZEKER via TROOPER doen. Bij elke aankoop gaat er een percentage van het bedrag naar de club, zonder dat iemand hier iets voor moet doen. Straffe toebak!

HOOFDSPONSORS
NIEUWSFLASHES

Grivokflash 08-01-2023

GRIVOKACTIVITEITEN

NATIONALE CUPFINALES zon 26 feb 2023

ZONDAG-NOEN-ETEN zon 12 maa 2023

PAASSTAGE 1ste week Paasvakantie

TROOPER

Lees even hoe je onze club kan steunen, of ga direct naar TROOPER om je aankopen te doen

JEUGDSPORTFONDS

GRIVOK in Actie

+1
01/02
Emilie Leenders
05/02
Soline Pourbaix
08/02
Judy Daaboul
08/02
Julie Van Goethem
08/02
Julie Fouquaet
13/02
Martha De Troyer
13/02
Leyan Demir
20/02
Desislava Neykova

© 2021, website powered by Twizzit.com