Dat Grivok geliefd was bij jan en alleman, was alom gekend. Geregeld verschenen artikels van Grivok in de krant, en uiteraard werden er ook al massal kiekjes gemaakt van de ploegen. De eerste damesploegen scoorden hoog in de ranking...


Hierbij vermoedelijk één van de oudste foto’s van Grivok vrouwen, daterend uit eind ’70. Volgens mijn dagboek speelden we enkel vriendschapswedstrijden. Pas in ’72 startten we met competitie. En daarom werd naast Dora Van De Caveye die reeds aangesloten was en ook al Nationaal gespeeld had bij Torhout, ook Rozette van Rik Versee aangetrokken van RMS Vilvoorde.
Begin November ’72 stonden we 2de na GAVO. Van deze foto blijft volgende herinnering: Doordat mijn schoonbroer Jos Gaudaen (eerste voorzitter) gehuwd was met Chris De Cuyper, en deze ook een vrouwenploeg wou starten, werd ik gevraagd speelsters te zoeken. En vermits wij in Beigem reeds volleyball speelden in de Chiro heb ik dit ook gevraagd aan Greet Ooms, Hilda en Mathilda Luypaert, Greta Van Camp en Greta Olbrechts. Lutgarde De Cuyper en buurmeisje Rita de Baer en de vrouwen van de mannenploeg Els Van Hellemont en Godelieve Rassaert vervoegden onze rangen. Van Francisca, de vrouw van Edmond, die ook bij Chris De Cuyper werkte, weet ik verder niets meer. Alsook niet van de speelster die als eerste linksonder staat.

Dit zijn de speelsters:

1 LUYPAERT HILDA
2 INGRID SCHOEVAERTS.
3 DE CUYPER CHRIS
4 VAN HELLEMONT ELS
5 OOMS GRETA.
6 RASSAERT GODELIEVE
7 OLBRECHTS GRETA
8 FRANCISCA ECHT.VAN EDMOND?

2de rij van links naar rechts.
9 ONBEKEND
10 DE BAER RITA
11 DE CUYPER LUTGARDE
12LUYPAERT MATHILDA
13VAN CAMP GRETA
14VAN DE CAVEYE DORA