Onze voorzitter zag dat de startdag goed was, en nodigt uit om massaal de oude tradities verder te zetten na een donkere Covid periode.


Beste Grivokkers,

Het was hartverwarmend om, ondanks het slechte weer (ja uitzonderlijk was het effectief slecht weer), zoveel volk te zien op onze startdag.

Ambiance verzekerd als alle ploegen thuis spelen. De supporters waren dus talrijk en luidruchtig aanwezig.

Je ziet hoe de ploegen boven zichzelf uitgroeien als er veel supporters aanwezig zijn die de ploeg aanmoedigen. Dus blijven komen supporteren is de boodschap!

We zijn weer helemaal op dreef om er een leuk seizoen van te maken. De ploegen geraken meer en meer op elkaar ingespeeld, de trainingen worden technischer en de spelers vinden hun draai in hun ploeg en in het nieuwe seizoen.

Tof om te zien is ook dat er aan de basis, U9, U11 en U13 heel wat spelers zijn en dat is uiteraard de basis voor een verdere succesvolle uitbouw van onze club.

Onze startdag was precies nog maar gisteren, maar daar komt onze volgende belangrijke activiteit al aan, Bellissimo. EINDELIJK nog eens een echte, fysieke, Bellissimo.

DUS ik reken op een massale aanwezigheid van spelers, ouders, oud-spelers, sympathisanten en familieleden en vrienden.

Na de Corona-ellende kunnen we eindelijk weer echt samenkomen om te eten en te drinken en dit ter ondersteuning van het beste doel, nl. Grivok.

Bellissimo gaat door op 19 november in zaal Den Douwe, Antwerpselaan 1 in 1853 Grimbergen (de oude koffiefabriek).

Meer informatie vinden jullie verder in het boekje.

En ik ga het blijven herhalen: voor de goede en gezonde werking van onze club zijn en blijven we op zoek naar vrijwilligers/helpende handjes die zich engageren. Enkel zo kunnen de spelers maximaal genieten van hun favoriete sport.

Ook mensen die zich willen engageren voor het Bestuur van Grivok zijn meer dan welkom.

Bel me, mail me, schrijf me, fax me, laat me toch iets weten. Elk berichtje is meer dan welkom.

Last but not least, een dikke dank u wel aan eenieder die het mogelijk maakt dat Grivok zo’n toffe, familiale volleybalclub is!

Tot binnenkort.

 

Sportieve groeten,

Eddy

Voorzitter

eddy@grivok.be

0474 / 919 232