Beste Grivokkers,

Het schooljaar zit erop en hopelijk is alles goed en naar wens verlopen.
Iedereen snakt naar het jaarlijkse groot verlof en het bestuur laat Grivok ook eventjes rusten, maar echt wel maar eventjes.

Alles is klaar voor volgend seizoen, de ploegen zijn ingeschreven, de kalender puzzel is gelegd en de trainers zijn gevonden.

Dit is het laatste boekje van het seizoen en dus ook het ideale moment om iedereen te bedanken die van dit seizoen een geslaagd seizoen hebben gemaakt.

De ouders die zich ingezet hebben als ploegcoördinator, markeerder, scheidsrechter..., maar uiteraard ook de coaches, onze materiaalmeester, alle vrijwilligers en het bestuur.
Zonder jullie lukt het gewoonweg niet.
Aan iedereen die zich inzet voor Grivok een welgemeende dank u wel, door u is Grivok de toffe club die het nu is.

Wat betreft de lidgelden, kan ik melden dat we ze niet verhogen (ondanks onze sterk gestegen kosten) en dit kan enkel indien er echt op onze activiteiten veel volk aanwezig is en uiteraard rekenen we op de aanwezigheid van alle trainers, spelers, ouders en zoveel mogelijk sympathisanten. Dit is echt cruciaal om ons budget rond te krijgen.

Hou de aub de data van onze activiteiten in het oog voor volgend seizoen, de startdag / Kick-Off, Bellissimo, ZNE, Quiz,… Deze kan je terugvinden in ons boekje en op de website.

Ze hebben niet alleen als doel om een deel van onze kosten te dekken, maar ook om de ouders en de spelers bij elkaar te brengen en het familiale karakter van Grivok te ondersteunen.
We rekenen op jullie massale aanwezigheid (jong en minder jong) en dus zet deze data alvast in het vet in uw agenda.

Geniet volle bak van uw vakantie en ik hoop jullie allemaal terug te zien vanaf augustus.

Sportieve groeten,

Eddy, voorzitter

eddy@grivok.be

0474 / 919 232