Onze voorzitter Eddy heeft er zin in, zoveel is zeker. Onder zijn impuls doet Grivok er alles aan om het Covid beestje in bedwang te houden, en zoveel mogelijk alle trainingen en wedstrijden op een veilige manier te laten doorgaan.


 

Beste Grivokkers,

Als je dit leest, zullen de gezellige feestdagen alweer achter ons liggen. Hoewel we zo hadden gehoopt op een “normaler” verloop, is het toch maar weer een kerst en Nieuwjaar in mineur geworden door alweer een nieuwe variant van het virus.

Ik hoop dat iedereen er toch het beste van gemaakt heeft en deze dagen heeft kunnen vieren met de naaste familie en/of vrienden.

We zijn blij dat de 1e helft van het seizoen redelijk normaal is verlopen en dat alle ploegen wedstrijden hebben gespeeld. Niet zomaar gespeeld, ook echt goed gepresteerd en met plezier, vuur, ambiance en ambitie.

Ik wens dan ook alle ploegen een dikke proficiat, omdat ik gemerkt heb dat het plezier en enthousiasme er vanaf spatten en iedereen zijn stinkende best doet.

Grivok leeft, Grivok groeit, maar om dat te kunnen blijven doen, rekenen we echt op jullie steun en dan ook eenieders steun.

Fundraisingactiviteiten zijn levensnoodzakelijk voor de werking van onze club (lidgelden dekken maar 1/3e van onze werkingskosten). Wij rekenen er dan ook op dat alle spelers, ouders van spelers, vrienden en sympathisanten massaal en liefst zonder uitzondering, meedoen aan onze fundraisingactiviteiten. Wij hebben het echt nodig.

Last but not least, wil ik iedereen een spetterend 2022 toewensen, op persoonlijk, professioneel en sportief vlak.

Tot binnenkort voor een hopelijk zo normaal mogelijke 2e seizoenshelft.

Met sportieve en warme groeten,

 

Eddy Oeyen

Fiere voorzitter van het warme en familiale Grivok

eddy@grivok.be

0474 91 92 32