Het nieuwe seizoen is terug gestart en na een deugddoende vakantie, zijn we er bij Grivok ook weer klaar voor om er “volle bak” in te vliegen.

Het was weer flink puzzelen om alles in verband met de ploegen, de coaches, de trainingen en de ploegcoördinatoren ingevuld te krijgen.

En die puzzel wordt steeds moeilijker om te leggen en dit om verschillende redenen:

  • Trainers en assistenten: we hebben echt een gebrek aan trainers en assistenten
    Goed nieuws, we hebben nieuwe trainers, nl. Danny Lyssens, Alain Van Goethem en Luc Pourbaix.
    Onze grote dank hiervoor. Als assistent begroeten we Stijn, de partner van Lieve die haar op vrijdag gaat assisteren (de andere dagen doet hij dat ook, maar dan thuis).
  • Een ongekende instroom van nieuwe kandidaat-spelers, zo groot, dat we deze helaas moeten beperken omdat we niet genoeg trainers hebben om iedereen te kunnen opvangen en coachen.
  • Helpende handen bij onze verschillende activiteiten, broodnodig om onze club draaiende te houden.

Dus graag, elke hulp is welkom. Wil je zelf trainer worden, assisteren of helpen (in welke vorm dan ook) bij onze activiteiten? Laat het ons weten, we zullen u meer dan dankbaar zijn.

Vergeet ook niet: onze kick-off op zaterdag 16 september, wij verwachten een massale opkomst. Er valt dan ook veel te beleven, al onze competitieploegen spelen thuis, bubbelmatchen (Dames 1 en Heren 1), hapjes en drankjes, opslag gegeven bij Dames 1 en Heren 1 door een toekomstige Yellow Tiger (1e volleybalstappen gezet bij Grivok!), ploegfoto’s, groepsfoto, ………

Aan de ouders en sympathisanten van spelers vragen we om hen te komen aanmoedigen, die steun is geweldig voor een team en motiveert iedereen.

Verder vragen we ook om steeds aanwezig te zijn op de trainingen, want zonder training kan je ook niet behoorlijk evolueren in uw sport. Als er uitzonderlijk toch iets is waardoor je niet kan komen trainen, verwittig dan steeds de trainer op tijd.

Dus iedereen present zaterdag 16 september in het Prinsenbos, bekijk ook eens het programma.

En iedereen die nu toch goesting krijgt om Grivok te helpen, meer dan welkom.

Tenslotte wil ik al onze huidige vrijwilligers, helpers, trainers en coaches van harte bedanken om ervoor te zorgen dat we met Grivok aan een nieuw seizoen kunnen beginnen.

Sportieve groeten,

Eddy

Voorzitter

eddy@grivok.be

0474 / 919 232